Cikkek / Kutya, cica, házi kedvenc ivartalanítás támogatása, 2023. 2. félévben

9 hónapja ezelőtt 344

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotoknak, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. Az Orpheus Állatvédő Egyesület 2023 év 2. felében 300 állat ivartalanítását támogatja. Ennek köszönhetően több ezer potenciálisan túlszaporított állattal lesz kevesebb.


Adó 1% felajánlással az Állatvédelemért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


A támogatásra jelenleg NEM LEHET jelentkezni!

Betelt a keret! A következő félévben hasonló támogatással jelentkezünk!

A támogatás ismertető felületére az átirányítás folyamatban!

Jelentkezzen kiskedvence ivartalanítási költségeinek támogatására!

Kik kérhetik az állatorvosi költség egy részének támogatását?
- fontos, hogy csak szabadban / udvarban tartott állatok ivartalanítását támogatja a program,
- alacsony jövedelemmel rendelkezők, nyugdíjasok a potenciálisan támogatottak köre,
- a költségek 50%-át támogatja az állatvédő egyesület, ami maximum 35.000 Ft lehet (ebbe több állat - kutya - cica ivartalanítási költsége belevehető).

Mi a cél?! Hogy kevesebb felesleges házi kedvenc szaporulat szülessen, és kevesebb kóbor állat képződjön.

Fontos: a program országos, így a házi kedvencek ivartalanítását mindenki maga, saját költségen - saját állatorvosánál - kell elvégeztesse, az egyesület a jelentkezési dokumentumban leírt módon ezután téríti meg az elfogadott jelentkezők költségeinek 50%-át (ami maximum 35.000 Ft lehet).

Jelentkezni 2023. szeptember 14-től (támogatási keret kimerüléséig, de legkésőbb 2023. október 14-ig) a +36209298181 telefonszámon (munkanapokon 9-11 óra között) név, pontos cím, email megadásával lehet. Az állatvédelmi támogatásról bővebben a www.zug.hu Állatbarát Web Kuckó oldalon lehet.

Seres Zoltán, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője kiemelte: évek óta szélmalomharcot vívnak az állatvédők a felelős állattartásért, sajnos legfőképpen falvakban, illetve városok külső területein szabadon szaporodhatnak az állatok. Az állatmenhelyek, a gyepmesteri telepek felelőtlen emberek miatt nehezen működnek. 2022 januártól az állatok szaporítása egyébként is büntethető cselekmény, így mindenkit a kóborrá váló állatok számának csökkentése érdekében az állatok ivartalanítására buzdítunk.

kutya, cica ivartalanítással - állatvédelem

Korábbi ivartalanítási programjainkról a www.állatvédő.hu oldalon és a www.orpheus.hu oldalon is informálódni lehet.

A program együttműködő partnere: Mátrix Közhasznú Alapítvány

További információk!

Ivartalanítási akció kisállatok, kutya, cica védelem

kisállat ivartalanítás a szaporítások csökkentéséért - állatvédelem

kisállat ivartalanítással csökkenthető a felesleges kutya, cica szaporulatok magas száma

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.

Olvassa el a teljes cikket