Impresszum

Felhasználási feltételek / Adatvédelem / Impresszum

Az oldal feed-ek, RSS-ek révén segíti elő a hírportálok publikációit. Az ado-egy-szazalek.com segíti a szervezetek adó 1% bevételét, a ismertető oldalak olvasottságának növelését.

Minden tartalom alján az eredeti publikációhoz vezető linkkel az eredeti megjelenéshez lehet eljutni. 

A megjelent tartalmakhoz kapcsolódó esetleges videók, képek, hangok, illusztrációk az eredeti tartalmakból hívódva jelennek meg. 

A cikkeket nem a portál írja, azok eredeti forrását a cikkek alján a "Tovább olvasom a teljes cikket" -re vagy a "Olvassa el a teljes cikket" -re kattintva érheti el. 

 Az oldalon megjelenő valamennyi tartalmat - kivéve a galéria, a fórum, a hirdető rovatokban, és a többi - az oldalra látogatók által - publikált anyagokat, a külső hirdetők / cikkírók (hírvadászok, hobbiírók) által hozzánk megjelenítésre eljuttatott anyagokat - szerzői jog véd. Ezek bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag az oldal szerkesztőjének előzetes, írásbeli engedélyével történhet. A magazinban található anyagok továbbközlésekor fel kell tüntetni a forrást és a hiperlinket tartalmazó hivatkozást (az oldalra mutató LINKET) is.

Az apróhirdető rovatot, a képfeltöltő rovatot, a fórumot, a hozzászólás bokszokat minden felhasználó a saját felelősségére szabadon használhatja, a beírásokért, a megjelenített tartalmakért az oldal üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal! Jogvita esetén az üzemeltető a hatóságok kérésére a szabálysértést / bűncselekményt elkövető felhasználó regisztrációkor megadott valódi (aktiválásnál használt) e-mail címét kiadja.

Az oldalon megjelenő hirdetések / külső CIKKEK (egyéb bartel) tartalmáért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. Ilyen tartalmakért minden esetben a megjelenítést kérő / hirdető felel.

Az oldal szerkesztői örömmel fogadnak minden külsős cikkírót, témafelelőst, szakértőt. A beérkező anyagok között a szerkesztők szabadon szelektálhatnak. Próbálunk szűrni.... de a külső publikáló (cikk / hír / kép / információ beküldő) által közölt valótlan adatért, a megjelent anyagért minden formában a beküldő / informátor felel.

Az üzemeltető külső kérésre az üzemeltetett oldalon szerzői vagy személyiségi jogokhoz kapcsolódó anyagokat eltávolít. Előfordulhat, hogy harmadik személy mások anyagait sajátjaként tüntet fel, az üzemeltetőhöz megjelenítésre beküld. Mivel az üzemeltetett oldal nonprofit jellegű, kártérítési igényeket nem tudunk kielégíteni, de kérésre ide kapcsolódó tartalmakat a lehető leghamarabb eltávolítjuk.

Az üzemeltető / szerkesztőség a kapott / küldött / kért publikációkért semmiféle jogdíjat vagy járandóságot nem fizet! Csak előre megrendelt tartalomért honorálunk vagy számítunk fel megjelenési költséget!

Az üzemeltető kéziratot vagy más eljuttatott anyagot nem őriz meg és nem küld vissza!

FIGYELEM: az ado-egy-szazalek.com szórakoztató jellegű. Vannak oldalrészek, melyek esetenként pejoratívan értelmezendőek. Egyes oldalrészek a humor kategóriába sorolhatóak.

A hirdetőt / magazint vagy annak bármely aloldalát böngésző (néző, olvasó, hallgató) felhasználónak minősül. Az oldalakról / a kapcsolódó alkalmazásokról megszerzett információt, tanácsot, receptet, módszert, javaslatot, trükköt és minden egyebet a felhasználó kizárólag a saját felelősségére veheti igénybe! Az oldalakat / aloldalakat / alkalmazásokat felhasználó olvasó / néző / hallgató az üzemeltetett oldalra érkezéskor elfogadja, hogy az oldalak / alkalmazások révén tudomására jutott információk következtében saját magának vagy más személynek (élő és élettelen környezeti elemnek) okozott kárért az oldal / alkalmazás készítőivel szemben kártérítési igénye nem lehet!

Az oldal megjelentetése privát / hobbi jellegű. Kontakt: Seres Zoltán, +36209959409 

állatmenhelyek támogatás, adó 1 százalék állatmentés, állatmenhely