Cikkek / Föld Napján az állatok védelme is fontos

1 hónap ezelőtt 80

bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Föld Napja módot ad arra, hogy nemtetszésünknek hangot adjunk az állatok védelméért. Túl sok a teher a felelőtlenül túlszaporított kutyák, cicák végett. Ezen lehet változtatni. Környezetünk terhe az állattartásban is érzékelhető. Kizsákmányolt gazdasági állatok, túlszaporított házi kedvencek, ez mind ott van a környezetünk terhei között.


adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


A Föld Napja kezdeményezés minden év áprilisában felhívja a figyelmünket a Föld természeti és környezeti megóvására. Seres Zoltán az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője a környezettudatosság tekintetében, az állatok kapcsán a felelős állattartást tartja követendőnek. Nem nagy dolgokról van szó, és nem is kerül a viselkedésforma sokkal több pénzbe. Legyen állatainknak megfelelő tartási helye, gondoskodjunk jólétükről - egészségükről, és szánjunk szabadidőt a róluk való megfelelő. gondoskodásról.

Föld Napja, Állatvédelem

Április a túlszaporítás hónapja
Az április a tavasz legnyüzsgőbb hónapja, házi kedvencek szaporodási időszaka. Sajnos Magyarországon sokkal több kutyát / cicát szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, így nagyon sok egyed sanyarú körülmények között születik és pusztul el. Az állatvédő szervezetek, állatmenhelyek nem tudnak felvenni annyi egyedet, mint amennyi örökbe fogadatlan marad, így a probléma mókuskerékként megoldatlan marad. Van megelőzési lehetőség, mondja Seres Zoltán az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője: a kutya / cica ivartalanítás végleges megoldása lehet annak, hogy ne szülessenek újabb felesleges szaporulatai a kedvenceknek. Az állatvédő egyesület évente 600 család szabadban tartott házi kedvence számára biztosít ivartalanításhoz támogatást, amit féléves turnusokban lehet igénybe venni. Az állatvédő jelmondata, hogy "Annak a kóbor állatnak a legjobb, amelyik meg sem születik".

A Föld Napján a levegő tisztaság, a hulladéktermelés, a vizeink minősége, a természet élővilága, és sok más Földet érintő dolog mellett a közvetlen környezetünkben tartott gazdasági és kedvencként tartott állatokkal foglalkozva azonnali eredményt érhetünk el. Együtt Csodákra Vagyunk Képesek!

Kérjük támogassa az állatvédelmet, az állatvédelmi tevékenységet!

1. Állatmentés Támogatása: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99 -et! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldje a 99 -et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.

2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
Köszönjük!

3. Számlaszám (OTP): 11735005-20489094

4. PayPal adomány fogadása itt: info@zug.hu

Állatvédő Egyesületünk 1999 óta közhasznú állatvédő feladatokat lát el. Ismerje meg a www.orpheus.hu oldalon egyesületünk fontos tevékenységeit.
Csatlakozzon az állatbarátokhoz: www.facebook.com/AnimalPolice és Gazdikereső: www.ebangyal.hu oldalon, gazdikereső csoportunk a https://www.facebook.com/groups/gazdikereso oldalon érhető el.

Olvassa el a teljes cikket