Tovább tartanak nyitva a NAV ügyfélszolgálatai

2 hónapja ezelőtt 112

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bohócdoktorok egész éves jótékonysági, gyermekeket segítő, kórháztámogató programját segítheti adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1% felajálás révén minden adóbevallást benyújtó adózó. Az adó 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de óriási segítség.

Hogyan tudod adód 1 százalékát felajánlani?
1. Lépj be az eszja oldalra,
2. Válaszd ki az 1+1%-os nyilatkozat fület,
3. Írd be az adószámot: 18472273-1-06
4. Vagy keress rá nevünkre: Mátrix Közhasznú Alapítvány
5. Kattints a „Tovább a beadáshoz” gombra
6. Ne felejtsd el felajánlani az 1%-ot az egyházak részére sem

adó 1% a bohócdoktorokra, a gyermekekért

Gyermekeket ment az adó 1% felajánlás! Segítsünk közösen! A személyi jövedelemadó 1%-a életmentő segítség az alapítványok jótékonysági programjaihoz. Sokan nem ajánlják fel adóbevalláskor az adó egy százalékot, pedig a gyermekvédők számára ez idén is életmentő segítség. Miért fontos rendelkezni az adó 1%-ról? Úgy támogathatod a gyógyító bohócdoktorokat, hogy az nem kerül semmibe sem. Május 20-ig az eSzja rendszerben a felajánlás 2 perc csupán.

Adó 1 százalék Gyermekmentésre

Az adó egy százalék felajánlásával a gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő feladatainkat támogatod. Évente tízezernél többször segítünk! Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató Mátrix Alapítvány csapata ha kell nagybeteg picik gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, bajban lévőket segít. Az alapítvány segítő csapatának célja, hogy senki ne maradjon bajban, a lehető legtöbben találják meg problémáikból a kiutat. A segítő tevékenységben Te is részt vállalhatsz: önkéntes segítség, anyagi támogatás mellett adó 1% felajánlással is részt vehetsz az egész éves segítő programban.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működteti a kórháztámogató bohócdoktor programot. Adóbevalláskor az eSzja adó 1%-os felületen a 18472273-1-06 adószám megadásával tárgyév május 20-ig támogathatod őket az adó egy százalékkal. Az alapítvány nem csak betegeket, és nem csak gyermekeket segít. A piros orros bohócdoktorok egész évben jótékonysági programokat működtetnek, támogatásuk érdemes.

www.bohocdoktor.com oldalon érdemes megismerni a jótevőket, akik évi 15.000 X segítenek. Ha mással nem is, az adó 1 százalékunkkal mi is beszállunk a gyermekeket, családokat támogató programba.

Pár fontos dolog az Szja 1+1 százalék felajánlásról:

Az Adó 1+1% nyilatkozat kitöltése nem kerül semmibe, mégis egy igazán jótékony cselekedetben vehet részt az adóbevalláskor személyi jövedelemadó 1%-ot felajánló.

A személyi jövedelemadó bevallásának elkészítése során lehetősége van nyilatkozni az adott tárgyévet megelőző bevételei után megfizetett SZJA 1+1%-ról, mellyel Magyarországon működő karitatív szervezeteket lehet támogatni. Nyilatkozatát megteheti az adózó elektronikus vagy papír alapon is, amely pár percet vesz igénybe. Nem is gondolnád, de adójd 1%-val számos rászoruló gyermek életét segítheted, úgy hogy az semmibe sem kerül.

Adó 1 százalék felajánlás a bohócdoktoroknak:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18472273-1-06

adó 1 százalék a bohócdoktorokra, a gyermekekért

#######adó1%#########

Közeleg az szja bevallás és az 1+1% felajánlás benyújtásának határideje, ezért a Nemzeti Adó- és Vámhivatal központi ügyfélszolgálatai rendkívüli nyitvatartással várják az ügyfeleket 2024. május 13. és 21. között.

A meghosszabbított nyitvatartás során a személyijövedelemadó-bevallási kötelezettség teljesítéséhez kapcsolódóan nyújtanak segítséget az adóhatóság munkatársai. Személyesen többek között átvehető a bevallási-tervezet, benyújtható a bevallás és az 1+1 %-ról rendelkező nyilatkozat, lehetőség van bankkártyás befizetésre és ügyfélkapuval kapcsolatos ügyintézésre is.


Mely ügyfélszolgálatok tartanak hosszabban nyitva?

Az adóhatóság tájékoztatása szerint a fővárosban, valamint a vármegyeszékhelyeken működő központi ügyfélszolgálatok állnak meghosszabbított nyitvatartással az ügyfelek rendelkezésére.

Budapesten az adózók a NAV alábbi igazgatóságait kereshetik fel:

  • NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága (1144 Budapest, Gvadányi utca 69.)
  • NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága (1097 Budapest, Vaskapu u. 33-35.)
  • NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága (1134 Budapest, Dózsa György út 128-132.)
  • NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága (1132 Budapest, Kresz Géza utca 13-15.)

Meddig lehet ügyet intézni a központi ügyfélszolgálatokon?

Egységesen a lenti nyitvatartási rend szerint fordulhatnak az ügyfelek az adóhivatalhoz.

  • május 13. hétfő: 8:30 – 18:00
  • május 14. kedd: 8:30 – 16:00
  • május 15. szerda: 8:30 – 18:00
  • május 16. csütörtök: 8:30 – 16:00
  • május 17. péntek: 8:00 – 14:00
  • május 21. kedd: 8:30 – 18:00

 
Tovább hívható az Infóvonal is

A NAV ingyenes, 1819-es számon hívható Infóvonala is hosszabb időtartamban érhető el a bevallási határidőt megelőző héten. Telefonon május 13. és 17. között 8 óra 30 perctől 18 óráig, míg május 21-én 8 óra 30 perctől 20 óráig az 1-es menüpontot kiválasztva lehet az szja bevallással kapcsolatban kérdezni az adóhatóságtól. Az általános tájékoztatáshoz előzetes regisztráció sem szükséges.


Olvassa el a teljes cikket