Spirituális Fejlődésért Egyesület

3 hete ezelőtt 18

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az adó 1% felajánlás a nyakunkon - fontos információ mindenkinek a biztosítások ügye!

Adó 1% lista - Nekik add az adó 1 százalékod!

Civil szervezet neve Adószám
Mátrix Közhasznú Alapítvány Adó 1 százalék – Segítsd a beteg gyerekeket az adód 1%-ának felajánlásával! 

Adószám: 18472273-1-06

adó 1 százalék gyógyító bohócdoktorok
Adó 1% felajánlással segítsünk idén is!

Orpheus Állatvédő Egyesület - állatvédelem, kutya és cica mentés támogatása! 

Adószám: 18464654-1-06

adó 1 százalék gyógyító bohócdoktorok
Állatvédelem, állatmentés adó 1% támogatása

További szervezetek:

Mátrix Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18472273-1-06

gyermekmentő, jótékonysági, adó egy százalék, adóbevallás, alapítvány adószám megadásKik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Szeretetcsoki - csokigyűjtés, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.

Orpheus Állatvédő Egyesület

Adószám: 18464654-1-06

állatmenhely, állatvédő, adó egy százalék, adóbevalláskor, egyesület adószámAz állatmentő egyesület 1999-óta működik. Évente 800 kutya és cica megmentésében segít minden adó 1% felajánló. A www.ebangyal.hu oldalon sok hasznos dolog mellett az örökbe fogadható állatok fényképes adatlapjai elérhetőek. Az állatvédelmi gazdikereső mellett az egyesület oktatási és szemléletformáló programja a felelős állattartást segíti, így az egyesület támogatása még inkább érdemes.
Internetes oldalunk a www.orpheus.hu címen érhető el.

Angyali.hu Alapítvány

Adószám: 18516995-1-06

adó egy százalékalapítványnak, kívánságteljesítő, kívánságteljesítés, gyermekmentésAz Angyali.hu segítő csapata beteg – nélkülöző gyermekek, rászoruló családok, segítő közösségek számára juttat támogatást. A jótékonysági szervezet kívánságteljesítő programja a www.angyali.hu oldalon ismerhető meg. Az adó 1% felajánlókkal közösen tesznek az alapítvány segítői csodát. Segítsen Ön is a rászoruló és beteg gyerekek kívánságait teljesíteni. A legapróbb adó 1% felajánlás is óriási segítség, így minden adó egy százalék felajánlók fontos részt vállal a segítő tevékenységekben.

Bohócdoktor Csapat

Adószám: 18472273-1-06

adó 1 % bohócdoktorok, gyermekkórház, gyermekmentés, adóbevallás, alapítványi adószámA gyermekmentő, szociális, egészségvédelmi alapítvány fő tevékenysége 2008 óta a Gyógyító Bohócdoktorok Program, melynek célja, hogy beteg, sérült gyermekek minél hamarabb a gyógyulás útjára léphessenek. A bohócdoktorok a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára teljesen INGYENESEK. A bohócdoktorok a gyerekek mellett az egészségügyi szakdolgozókkal is foglalkoznak. Az alapítványnak felajánlott adó 1% az egész éves kórházi segítést és gyógyítást támogatja. Weboldalunk a Bohocdoktorok.com címen érhetők el.


================


A Spirituális Fejlődésért Egyesület bemutatása: 

Az egyesület célja, Magyarország lelki és szellemi, avagy spirituális fejlődésének segítése, elsősorban változatos és színvonalas önismereti, közösségi és spirituális programok szervezésével és támogatásával.

Az egyesület alapértékei, a nyitottság, elfogadás és tisztelet jegyében fontosnak tartjuk ezen programok sokszínűségét és az előadók által képviselt módszerek és filozófiák változatosságát, hogy ezekben mindenki megtalálhassa azt ami számára értéket nyújt.


 

Mire gyűjtünk?

Segítsd te is Magyarország spirituális fejlődését adód egyházi 1%-ának felajánlásával, mellyel hozzájárulhatsz változatos programok létrejöttéhez, mint
- ismeretterjesztő előadások, workshopok
- közösségi események
- bemutató, interaktív alkalmak
- önismereti és spirituális nagyrendezvények
 

Mire használtuk fel?


Tevékenységünk folytatására.


Olvassa el a teljes cikket