Galéria / Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

7 éve ezelőtt 45

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Robit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni - Állatvédő

Robit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

Fontos az állatok védelme?! - Szerinted?!

Trombi kutya és estvére az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg - Kutya, cica örökbeadás
bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

Trombi kutya és estvére az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg

Állatmenhely, adó 1 százalék

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-ával az állatmenhely alapítvány / egyesület állatvédelmi feladatait!

Hálás köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 százalék felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás, minden apró segítség nagyon fontos!

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló, beteg gyermeket, nélkülöző család problémáját, bajban lévő ember megmentését meg tudjuk valósítani! Adó 1 százalék felajánlásával sokat segít!

Mit kell tennie?
A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek:
Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1 százalékának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1 százalékáróll, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Tata új gazdihoz került - Kutyák, cicák megmentése

Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Tata új gazdihoz került

Adó 1 százalék állatmenhelynek

Állatmenhely támogatása, kutya és cica örökbe fogadás!

Hogyan segítheti Ön is Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédő / gazdikereső tevékenységét?!
O utcáról megmentett kutya / macska örökbefogadásával,
O ideiglenes befogadással, megosztással, gazdikeresővel,
O tárgyi felajánlásokkal (állateledellel, kutyaházzal, egyebekkel),
O az AdhatAdományvonal (13600 -as hívásával, a 99 -es mellék megadásával),
O állatmentés adó 1 százalék felajánlással történő támogatásával (adóbevalláskor ajánlható fel az adó egy százalék),
O állatvédelmi feladataink ellátásához szeretettel fogadunk támogató tagdíjat, magán és céges felajánlást, egyéb segítséget, állatmenhely, kutyaotthon támogatás, adó 1 százalék

Az utcára a felelőtlen állattartó lakosság napról napra újabb és újabb házi kedvencet hagy lelketlenül magára. Meg kell értenetek, bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk mindenkinek segíteni, nem tudunk minden állatot megmenteni. Nincs rá megfelelő mennyiségű állatmentő kapacitás, nincs meg a szükséges mennyiségű anyagi fedezet, nincs elegendő tartási helyünk sem. Felelősséggel tartozunk a már megmentett állatok kapcsán. Évente 800 állat mentésében veszünk részt. Az állatok megmentése mellett egyik jelentős állatvédelmi tevékenységünk a környezettudatosság és a felelős állattartás népszerűsítése.

Adó 1+1 százalék felajánlás adóbevalláskor állatmenhely számára, állatvédő feladatok ellátásához

Állatmenhely támogatás, kutyaotthon segítés

Ha Te is szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Állatbarátként, állatvédőként, állatmentőként, felelős gondolkodóként sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). Sorsuk jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, az adóbevaalás idején felajánlott adó 1 százalékról, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatvédő egyesületek és alapítványok, az állatotthonok támogatása, az állatmenhelyek segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket, a legközelebbi állatmenhelyet.

Segítséged, egész éves figyelmed, adományvonalon eljuttatott támogatásod, adóbevalláskor az állatvédelemre eljuttatott adó 1 százalék felajánlásod, támogató tagdíj befizetésed a megmentett kutyák és macskák nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatvédelmi központunk, állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak könnyebben elvégezhetőbbé, azaz támogatásod révén egyre több bajban lévő kutya / macska menekülhet meg! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük!

Állatmenhely, kutyaotthon, macskamentés, gazdikereső, felelős állattartást segítő szemléletformálás támogatásával kérjük, hogy segíts Te is!

Kérjük támogasd az állatok védelmét adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással! Orpheus Állatvédő Egyesület tevékenységét.

Adó százalék felajánlás állatmenhelynek

Adó 1 százalék állatvédelemre
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adószám: 18464654-1-06
Hálásan köszönjük segítségét!

Egy százalékon múlott, hogy Volpit meg tudjuk menteni! - Örökbefogadás, kutya és cica

Egy százalékon múlott, hogy Volpit meg tudjuk menteni!

Olvassa el a teljes cikket