Galéria / Kutya melegre friss ivóvíz a megoldás

2 hete ezelőtt 52

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1 százalék állatmenhelynek

Állatmenhely támogatása, kutya
és cica örökbe fogadás!
 

Hogyan segítheti Ön is Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédő / gazdikereső tevékenységét?! 
O utcáról megmentett kutya / macska örökbefogadásával, 
O ideiglenes befogadással, megosztással, gazdikeresővel, 
O tárgyi felajánlásokkal (állateledellel, kutyaházzal, egyebekkel), 
O az AdhatAdományvonal (13600 -as hívásával, a 99 -es mellék megadásával), 
O állatmentés adó 1 százalék felajánlással történő támogatásával (adóbevalláskor ajánlható fel az adó egy százalék), 
O állatvédelmi feladataink ellátásához szeretettel fogadunk támogató tagdíjat, magán és céges felajánlást, egyéb segítséget, 

állatmenhely, kutyaotthon támogatás, adó 1 százalék

Az utcára a felelőtlen állattartó lakosság napról napra újabb és újabb házi kedvencet hagy lelketlenül magára. Meg kell értenetek, bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk mindenkinek segíteni, nem tudunk minden állatot megmenteni. Nincs rá megfelelő mennyiségű állatmentő kapacitás, nincs meg a szükséges mennyiségű anyagi fedezet, nincs elegendő tartási helyünk sem. Felelősséggel tartozunk a már megmentett állatok kapcsán. Évente 800 állat mentésében veszünk részt. Az állatok megmentése mellett egyik jelentős állatvédelmi tevékenységünk a környezettudatosság és a felelős állattartás népszerűsítése.


Adó 1+1 % felajánlás az állatok megmentéséhez fontos 


Állatmenhely támogatás, kutyaotthon segítés 

Ha Te is szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Állatbarátként, állatvédőként, állatmentőként, felelős gondolkodóként sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). Sorsuk jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, az adóbevaalás idején felajánlott adó 1%-ól, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatvédő egyesületek és alapítványok, az állatotthonok támogatása, az állatmenhelyek segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket, a legközelebbi állatmenhelyet. 

Segítséged, egész éves figyelmed, adományvonalon eljuttatott támogatásod, adóbevalláskor az állatvédelemre eljuttatott adó 1% felajánlásod, támogató tagdíj befizetésed a megmentett kutyák és macskák nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatvédelmi központunk, állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak könnyebben elvégezhetőbbé, azaz támogatásod révén egyre több bajban lévő kutya / macska menekülhet meg! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük! 

Állatmenhely, kutyaotthon, macskamentés, gazdikereső, felelős állattartást segítő szemléletformálás támogatásával kérjük, hogy segíts Te is!

Kérjük támogasd az állatok védelmét adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással! Orpheus Állatvédő Egyesület tevékenységét. Adó 1% felajánláshoz adóbevalláskor ezt az adószámot add meg: 
18464654-1-06

Olvassa el a teljes cikket