Cikkek / Tízezer kisgyermek kapott ajándékot Gyermeknapon

1 hónap ezelőtt 28

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mintegy tízezer gyermeket ajándékoznak meg a bohócdoktorok Gyermeknap jóvoltából játékcsomagokkal, írószerekkel, finom csokoládéval. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány elnöke elmondta, hogy 25 önkormányzaton, családsegítő szolgálaton, alapítványon keresztül juttattak a bohócdoktor önkéntesek gyermekekhez gyermeknapra meglepetés ajándékokat, így a segítség / szeretet a leginkább rászoruló térségekig is elér. Segíteni mindig örömteli, gyere, próbáld ki Te is!

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Szorgosan sürögtek - forogtak gyermeknap előtti hetekben a bohócdoktorok, hogy hátrányosabb térségekben működő szervezeteken keresztül tízezer gyermeknek eljuthasson minden játék és ajándékcsomag. A Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktor csapata bizonyított: a dobozolás, válogatás, pakolás éppolyan jól megy, mint a gyermekkórházakban a vidámító - gyógyítást segítő bohócdoktor vizit.

Bohócdoktorok a gyermekekért, gyermeknapon 10 ezernyi ajándék került kisgyermekekhez

Önkormányzatok, segítő szervezetek vitték szét a játék és csoki adományokat

Játékok, édességek kerültek kisgyermekeket segítő szervezeteken keresztül gyerekekhez

Gyermekek kapták a játékadományt, édességet gyermeknapra

Szeretetcsoki, játékok kerültek gyermekekhez gyermeknapra

Adni jó, adni kell
Egyre szélesebb az elszegényedők köre, egyre többen kérik a segítséget. Sajnos nem csak gyermeknapra, a mindennapi megélhetéshez, a létfenntartáshoz is - fogalmaz az alapítvány vezetője. Aki teheti a számára felesleges dolgokat (pl. túlvásárolt élelmet, kinőtt ruházatot, háztartási dolgokat) adományozás révén eljuttathatja az arra rászoruló kisgyermekesekhez, idős - egyedülállókhoz, így közösen tehetjük jobbá a világunkat. Az ilyen forma segítség semmibe sem kerül, de sokat jelenthet.

Minden alapítványt támogató (legyen az önkéntes segítő, pénzbeli támogató, tárgyi adományokkal segítő, adó 1 százalék felajánló) részese a jótetteknek. Köszönjük szépen!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Szeretetcsoki, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  

Olvassa el a teljes cikket