Cikkek / Gyermeknapra 10 ezer nélkülöző gyermeket ajándékoznak meg a Bohócdoktorok

1 hónap ezelőtt 102

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gyermeknapra 10 ezer hátrányos helyzetű kisgyermeknek juttat a bohócdoktor csapat játékot, plüsst, írószereket, csokoládét. Kik kapják? A kiosztáshoz 30-50 gyermekeket segítő civil szervezet, gyermekotthon, közösség jelentkezését várjuk 2024. május 10-ig a www.bohocdoktor.com felületen! Van javaslatod? Szólj nekik! Együtt Csodákra Vagyunk Képesek!

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A jelentkezési határidő: 2024. május 10.

Kik jelentkezhetnek? Gyermekeket segítő szociális szervezetek, óvodák, speciális gyermekekkel foglalkozó iskolák, gyermekotthonok, kisebbségi önkormányzatok, egyéb szervezetek.

Mit tartalmaz 1-1 adomány csomag? 3-12 év közötti gyermekek számára társasokat, kirakókat, kártyákat, plüsst, vegyes játékokat, könyveket, édességet, írószereket, színezőket, és egyéb játékos dolgokat.

Kizárólag szervezetek jelentkezhetnek!

Minden egyéb információ a ITT-A-JELENTKEZÉSI-ŰRLAPON érhető el!

Bohócdoktorok nehéz sorsú gyermekeknek juttatnak játékokat, plüssöket, tanulást segítő írószereket, csokit, egyéb dolgokat

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

Olvassa el a teljes cikket