Bevallom a személyi jövedelemadóm, felajánlom az adó 1 százalékom

1 hónap ezelőtt 30

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adóbevalláskor, vagy közben május 20-ig bármikor mód van arra, hogy a személyi jövedelemadó 1 százalékát (az Szja1+1%-ot) alapítványnak, egyesületnek, a második 1%-ot egyháznak vagy kiemelt költségvetési előirányzat részére felajánljuk. Hol lehet felajánlani? Munkáltatón keresztül, külön postai levélben, vagy legegyszerűbben az eSzja rendszerben, az ügyfélkapun. 

Legyen szó állatvédelemről, állatmenhelyről, beteg gyermekek gyógyításáról vagy éppen a bohócdoktorokról... a legapróbb felajánlás is életmentő segítség. 

Adó 1% felajánlással segíteni tudunk jó ügyeket, nonprofit feladatokat!


Kinek adjuk adó 1 százalékunkat?! Mutatunk párat itt:

Civil szervezet neve Adószám

Mátrix Közhasznú Alapítvány Adó 1 százalék – Segítsd a beteg gyerekeket az adód 1%-ának felajánlásával! 

Adószám: 18472273-1-06

adó 1 százalék gyógyító bohócdoktorok
Adó 1% felajánlással segítsünk idén is!


Orpheus Állatvédő Egyesület - állatvédelem, kutya és cica mentés támogatása! 

Adószám: 18464654-1-06

adó 1 százalék gyógyító bohócdoktorok
Állatvédelem, állatmentés adó 1% támogatása


További szervezetek az adó1.hu szakmai portálon és a www.ado-1-szazalek.com oldalon is elérhetők!

Adó 1% felajánlás 2 percig tart, de gyakran életmentő segítség!

- Önnek lehetősége van arra, hogy adó 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

- Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

- Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött adó 1 százalékos rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

- A NAV készíti el az adóbevallását? Elektronikusan, az ügyfélkapun nagyon egyszerűen fel tudja ajánlani az adó 1 százalékát alapítványunk fontos tevékenységeinek támogatásához.

Fontos: ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Az adó 1% felajánlássalsokat segít! Adja 1%-át a bohócdoktorokgyermekmentő, gyógyítást támogató programjára, vagy az állatvédő alapítványnak, állatmenhelynek, állatmentő csapatnak, a gyermekvédőknek, segítő egyesületnek. Adó 1% felajánláshoz alapítványt, egyesületet oldalunk bemutatójából ismerheti meg. A lényeg, hogy adóbevalláskor, tárgyév május 20-ig ajánlja fel. A személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásával úgy segít, hogy az Önnek semmibe sem kerül.2023-ban közel 2 millió magányszemély összesen több, mint 15,4 milliárd forintot ajánlott fel a technikai számmal rendelkező vallási közösségek és a Nemzeti Tehetség program javára.

https://bevallom.hu/ado-1-szazalek-bohocdoktor/


Olvassa el a teljes cikket