A remény színtere: két fontos különbség, amiben a gyermekonkológiai osztályok kitűnnek

2 hónapja ezelőtt 109

bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Mátrix Közhasznú Alapítvány Bohócdoktor Csapata lehetőségeihez mérten segíti a nagy beteg kigyermekek gyógyulását, többek között a a gyermekonkológiai osztályokon fekvő gyerekeket is. Adó 1% felajánlással a bohócdoktorokat segítőkkel - támogatókkal közösen teszünk csodát! 1: csak pozitívan, soha nem lehetünk pesszimisták! 2: a legutolsó másodpercig kell lennie esélynek a gyógyulásra! 

Bohócdoktorok egész éves jótékonysági, gyermekeket segítő, kórháztámogató programját segítheti adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1% felajálás révén minden adóbevallást benyújtó adózó. Az adó 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de óriási segítség.

Hogyan tudod adód 1 százalékát felajánlani?
1. Lépj be az eszja oldalra,
2. Válaszd ki az 1+1%-os nyilatkozat fület,
3. Írd be az adószámot: 18472273-1-06
4. Vagy keress rá nevünkre: Mátrix Közhasznú Alapítvány
5. Kattints a „Tovább a beadáshoz” gombra
6. Ne felejtsd el felajánlani az 1%-ot az egyházak részére sem

adó 1% a bohócdoktorokra, a gyermekekért

Gyermekeket ment az adó 1% felajánlás! Segítsünk közösen! A személyi jövedelemadó 1%-a életmentő segítség az alapítványok jótékonysági programjaihoz. Sokan nem ajánlják fel adóbevalláskor az adó egy százalékot, pedig a gyermekvédők számára ez idén is életmentő segítség. Miért fontos rendelkezni az adó 1%-ról? Úgy támogathatod a gyógyító bohócdoktorokat, hogy az nem kerül semmibe sem. Május 20-ig az eSzja rendszerben a felajánlás 2 perc csupán.

Adó 1 százalék Gyermekmentésre

Az adó egy százalék felajánlásával a gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő feladatainkat támogatod. Évente tízezernél többször segítünk! Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató Mátrix Alapítvány csapata ha kell nagybeteg picik gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, bajban lévőket segít. Az alapítvány segítő csapatának célja, hogy senki ne maradjon bajban, a lehető legtöbben találják meg problémáikból a kiutat. A segítő tevékenységben Te is részt vállalhatsz: önkéntes segítség, anyagi támogatás mellett adó 1% felajánlással is részt vehetsz az egész éves segítő programban.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működteti a kórháztámogató bohócdoktor programot. Adóbevalláskor az eSzja adó 1%-os felületen a 18472273-1-06 adószám megadásával tárgyév május 20-ig támogathatod őket az adó egy százalékkal. Az alapítvány nem csak betegeket, és nem csak gyermekeket segít. A piros orros bohócdoktorok egész évben jótékonysági programokat működtetnek, támogatásuk érdemes.

www.bohocdoktor.com oldalon érdemes megismerni a jótevőket, akik évi 15.000 X segítenek. Ha mással nem is, az adó 1 százalékunkkal mi is beszállunk a gyermekeket, családokat támogató programba.

Pár fontos dolog az Szja 1+1 százalék felajánlásról:

Az Adó 1+1% nyilatkozat kitöltése nem kerül semmibe, mégis egy igazán jótékony cselekedetben vehet részt az adóbevalláskor személyi jövedelemadó 1%-ot felajánló.

A személyi jövedelemadó bevallásának elkészítése során lehetősége van nyilatkozni az adott tárgyévet megelőző bevételei után megfizetett SZJA 1+1%-ról, mellyel Magyarországon működő karitatív szervezeteket lehet támogatni. Nyilatkozatát megteheti az adózó elektronikus vagy papír alapon is, amely pár percet vesz igénybe. Nem is gondolnád, de adójd 1%-val számos rászoruló gyermek életét segítheted, úgy hogy az semmibe sem kerül.

Adó 1 százalék felajánlás a bohócdoktoroknak:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18472273-1-06

adó 1 százalék a bohócdoktorokra, a gyermekekért

#######adó1%#########

Olvassa el a teljes cikket